Incasso

  • Beste van Nederland: 9.6 uit 444 klantbeoordelingen
  • Al meer dan 18.000 ondernemers geholpen
  • Gratis begeleiding van ervaren fiscalisten

Meer dan 20.000 BV's opgericht
|
9.6 uit 444 klantenbeoordelingen
|
Veilig betalen

Wijzigen onderneming

Iedere ondernemer krijgt er mee te maken. Ondanks heldere afspraken blijft een debiteur achterwege in zijn betalingen. Je kunt alles op papier hebben staan en zelfs een betalingstoezegging hebben ontvangen, het is allemaal niets waard als het geld niet op je rekening komt. Firm24 biedt je de mogelijkheid om je openstaande vorderingen snel en professioneel in te vorderen. Desnoods via de rechter.
Vul de onderstaande vragenlijst in, upload de relevante documenten en binnen 24 uur neemt onze incassospecialist contact met je op. Er volgt een gratis telefonische intake, waarna we gezamenlijk het traject bepalen om jouw vordering te innen. Dat kan een nieuwe boze brief zijn, of meteen een dagvaarding. De kosten zullen van te voren helder met je gecommuniceerd worden. Je zit nergens aan vast zolang je geen schriftelijk akkoord hebt gegeven.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan klaar voor je.

Bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 19:00 (vrijdag tot 17:00)
Telefoonnummer: +31 (0)20 30 80 675

Firm24, notarieel rechtsspecialisten

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies. Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]