Switch Language

Firm24 – Your Company Starts Here 

Een ondernemer, net als jij. Wij zijn eigenwijs, oprecht en optimistisch. We zijn fixers: we blijven zoeken naar de beste oplossingen. We hebben kennis van zaken en we houden niet van bureaucratie.

OVER ONS

In 2012 werd in Nederland de Wet vereenvoudiging en flexibilisering BV-recht ingevoerd. Door deze wet werd het eenvoudiger gemaakt om een BV op te richten omdat het voorheen vereiste minimum startkapitaal van € 18.000,- kwam te vervallen.

Voor veel ondernemers betekende deze wet niet meteen de “vereenvoudiging” die ze hadden gehoopt. Er was nog steeds een notaris nodig om een BV op te richten en die hanteerde nog steeds ouderwetse tarieven. In 2013 besloten Rick en Martijn (beiden ex-PWC) om die “vereenvoudiging” eindelijk vorm te geven. Het resultaat was Firm24: een platform waar ondernemers terecht kunnen voor de oprichting van hun BV en alles wat daarbij komt kijken.

Anno 2018 wordt meer dan één op de tien BV’s in Nederland opgericht via ons platform. We weten dus het een en ander over het opstarten en succesvol maken van een bedrijf. We helpen je graag op weg met onze opgedane kennis en ervaring.

VISIE & MISSIE

Ondernemen, zelf een idee uitwerken van flipover tot paycheck: het mooiste dat er is. Daar weten wij alles van. Maar wij kennen ook de keerzijde van de medaille: de adviseur die je met “U” aanspreekt, je naam verkeerd spelt en je op pad stuurt met onbegrijpelijk advies … en een torenhoge factuur stuurt.

BELOFTE

Wij regelen al het lastige papierwerk, durven kordaat te adviseren en leggen in simpele taal uit, zodat jij je kunt richten op ondernemen. Ons doel is om de ondernemer zo veel mogelijk te enablen, zo ver mogelijk weg te houden van onnodig papierwerk, en hem bij te staan in de gehele levenscyclus van zijn BV.

ONDERNEMEN DOE JE MET JE TEAM

Ondernemen doe je niet alleen. Dat doe je met een team. Met goede en gedreven mensen maken wij iedere dag het verschil. Daarom vinden wij een goede werkomgeving belangrijk.

Hard werken, veel leren, mooie nieuwe dingen maken, professioneel met elkaar omgaan, maar ook goede koffie, een eigen bar, gezellig met elkaar lunchen en af en toe een potje pool of tafelvoetbal horen daar wat ons betreft bij.

Deze bedrijven hebben wij geholpen met hun ondernemersgeluk

Een kijkje binnen bij Firm24 @ ScaleUpNation

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]